Jeugdzorg: bijeenkomst voor de gemeenteraden van Dongen, Goirle, Hilvarenbeek en Loon op Zand, op 28 september 2022, 19:30 – 21:30 uur.

RMB organiseert een informele bijeenkomst over het onderzoek RMB Jeugdzorg Fase 1 voor de gemeenteraden van Dongen, Goirle, Hilvarenbeek en Loon op Zand op 28 september 2022, 19:30 – 21:30 uur. Deze informele bijeenkomst van de RMB vindt plaats in de Loc Hal in Tilburg. Het doel van deze bijeenkomst is het toelichten van de belangrijkste bevindingen uit de RMB-Rekenkamerbrief over het regionale inkoopproces Jeugdzorg (zie in de kolom hiernaast).

Daarnaast wil de RMB met de raadsleden van Dongen, Goirle, Hilvarenbeek en Loon op Zand in gesprek gaan over hoe raden hun rol kunnen pakken in het complexe proces van de (regionale) inkoop van de jeugdzorg.

De definitieve uitnodiging volgt begin september 2022. De RMB verzoekt de raadsleden deze bijeenkomst in hun agenda’s te reserveren.

Klik op de button hieronder. Dan treft u een korte samenvatting aan van het onderzoek. Onder uw gemeente vindt u dan de volledige Rekenkamerbrief .